Saturday, January 29, 2011

MUSIM ORANG KAWIN.....

Hari ni balik BP sbb esok nak gi Muar, wedding Ijan & Aishah dan Azriq & Wawa.

Sebelum sampai rumah, terus gi melawat Jeng Kuan. Org BP mesti tau Jeng Kuan tu apa... Org luar takkan tau laa... Jeng Kuan ni sebenarnya tempat makan lebih kurang mcm Taman Selera laa, letaknya betul2 tepi Sungai Batu Pahat. Ala2 makan tepi laut laa kononnya....

Menu bese kita org selalunya mee bandung & satay. Satay kat situ masih murah lagi.. cuma 40 sen secucuk. Murah kan??? Mana nak dapat lagi rege cenggitu kat KL atau Shah Alam atau yg sewaktu dgn nya....


Haaahhh... Dah sampai dah order mee bandung ni... Jemput tengok... jemput tengok...





Ni pulak satay 40 sen secucuk tu... Kuah kacang dia sedap.





Dah kenyang... baru menuju ke Gunung Soga. Mcm kurang asam sket laa bunyiknyer... Hehehehe... Pesal gelap jer ni??? Laaaaa.. BLACK OUT!!! Dah laa hari ujan jer.... Maka berlilin lah kami... TNB kata amek masa untuk pulih, technical problem apa ntah dan melibatkan banyak gak kawasan ni... Ish! Ish! Ish! Apa ni.... Last2 dah kul 11 lebih malam baru ada letrik balik.

1 comments:

MEMPROSES DAN MEMBEKAL REMPAH MEE BANDUNG ( Pak Man Odeon ) Tel/Sms: 012-7474039 Elias said...

Mee bandung Batu Pahat terbaek!
Kini anda boleh beli rempah mee bandung odeon batu pahat secara online.
Layari www.meebandungbp.com
Kami juga mempelawa anda untuk jadi affiliate rempah kami. Tanpa modal, tapi komisen lumayan. Hanya letak banner kami di blog anda.
Info di blog kami > meebandung2u.blogspot.com

Post a Comment